Et solidt netværk af samarbejdspartnere og underleverandører sikrer, at JP Havedesign kan løse både små og store opgaver. Således indgår både landskabsarkitekt, anlægsgartner og andre centrale rådgivere i det team, der udgør JP Havedesign. Private og offentlige kunder kan således serviceres på alle niveauer i løsningerne til uderummets mangfoldige muligheder.

Du kan altid træffe en aftale med JP Havedesign, hvis du ønsker at opleve eller vide mere om vore produkter og priser.
Vi er til rådighed både dagligt og i weekender. Ring til os eller send en mail på info@jp-havedesign.dk
Siden 2004 har vi arbejdet med at udvikle og producere et spændende sortiment til de udendørs oplevelser. Og nye ideer og modeller er hele tiden i støbeformen.

Vi designer og støber selv vores krukker, kummer, borde, potter og fade.
På vort adresse har du alle muligheder for at få et spændende indblik i, hvad vi kan tilbyde. Vi har indrettet vores adresse som et stort showroom, hvor både gårdsplads, have og park indgår som udstillingsareal.

VORES PRODUKTION
Produktionen af de mange forskellige krukker, plantekummer, store urtepotter, fade, fuglebade, granitkrukker, marmorkrukker, højbed og kar, foregår ved håndkraft og med stor omhu. En blanding af stenmel, granit og cement er ingredienserne, når blandemaskinen sættes i gang.

Forme
Blandingen hældes i forme af forskellig størrelse og design. Tørringen varer et par dage, hvorefter krukken tages ud af formen og bliver spartlet og slebet til. Den sidste finish er polering med en klud.

Frostsikre
Vi leverer i mange forskellige størrelser, modeller og farverne hvid, sort, grå og rød. Andre ønsker til farver, kan også tilbydes. Alle produkter leveres med et hul i bunden og er dermed frostsikre og kan modstå det danske vejr. Ydermere sikrer materialevalget en meget lang levetid. Vi plejer at sige, at vore produkter ældes med ynde.

Med venlig hilsen
Poul Poulsen – Indehaver
JP Havedesign
Vennervej 9
Velling, 6940 Lem st.