Siden 2004 har vi arbejdet med at udvikle og producere et spændende sortiment til de udendørs oplevelser. Og nye ideer og modeller er hele tiden i støbeformen.

Vi designer og støber selv vores krukker, kummer, borde, potter og fade.

På vort landsted har du alle muligheder for at få et spændende indblik i, hvad vi kan tilbyde. Vi har indrettet landstedet som et stort showroom, hvor både gårdsplads, have og park indgår som udstillingsareal


VORES PRODUKTION
Produktionen af de mange forskellige krukker, plantekummer, store urtepotter, fade, fuglebad, granitkrukker, marmorkrukker, højbed og kar, foregår ved håndkraft og med stor omhu. En blanding af stenmel, granit og cement er ingredienserne, når blandemaskinen sættes i gang.

Forme
Blandingen hældes i forme af forskellig størrelse og design. Tørringen varer et par dage, hvorefter eksempelvis krukken tages ud af formen, og bliver spartlet og slebet til. Den sidste finish er polering med en klud.

Frostsikre
Vi leverer i mange forskellige størrelser, modeller og farverne hvid, sort, grå og rød. Andre ønsker til farver, kan også tilbydes. Alle produkter leveres med et hul i bunden, og er dermed frostsikre, og kan modstå det danske vejr. Ydermere sikrer materialevalget en meget lang levetid. Vi plejer at sige, at vore produkter ældes med ynde.

Cement Forme Poul forme Poul pudser Truck